Skidresor till Ischgl

Utforska den berömda skidorten i Österrike och beställ skidresor till Ischgl!

Ischgl är en av de mest populära och ikoniska skidorterna i Europa. Beläget i hjärtat av österrikiska alperna, erbjuder Ischgl några av de mest spektakulära skidbackarna i världen. Här finns 239 kilometer pist och 45 moderna liftar som tar dig till höjder på över 2 800 meter.

Med pisterna som rymmer allt från lätt till avancerad åkning, finns det något för alla nivåer av skidåkare i Ischgl. Dessutom erbjuder Ischgl några av de mest spektakulära utsikterna i Alperna, med vyer över de omgivande bergskedjorna och snötäckta dalarna.

Men det är inte bara skidåkningen som lockar besökare till Ischgl. Efter en dag på backarna kan du ta del av en mängd olika nöjen och aktiviteter. Orten Ischgl är känd för sitt livliga nattliv och har ett brett utbud av barer och nattklubbar som lockar besökare från hela världen. Du kommer att kunna uppleva flera konserter och evenemang som sätter punkt för en fantastisk dag på backen.

Söker du en mer avslappnande upplevelse kan du besöka ett av de lokala spa-anläggningarna och koppla av i varma pooler och bastur. Då hittar du även möjligheter till snöskovandring, skridskoåkning och kälkåkning för att nämna några.

Skidorten Ischgl har också ett brett utbud av restauranger som erbjuder allt från traditionell österrikisk mat till internationella rätter. Oavsett vad du väljer att äta, kan du vara säker på att du kommer att njuta av högkvalitativ mat och utmärkt service.

Så boka era skidresor till Ischgl idag och upplev en världsklass skidupplevelse tillsammans med en mängd andra nöjen och aktiviteter. En spektakulär utsikt och ett livligt nattliv väntar på dig. Ischgl är ett av de mest spännande resmålen i Alperna om du letar efter skid- eller brädåkning med puls.

Antal liftar: 45
Pistlängd: 239 km
Högsta åkhöjd: 2875 m
Högsta fallhöjd: 1500 m

Genomsnittstemperatur

Jan: Dag -2°C, Natt -8°C
Feb: Dag 0°C, Natt -7°C
Mar: Dag 4°C, Natt -4°C
Apr: Dag 8°C, Natt 0°C
Maj: Dag 15°C, Natt 6°C
Jun: Dag 19°C, Natt 10°C
Jul: Dag 22°C, Natt 12°C
Aug: Dag 22°C, Natt 12°C
Sep: Dag 18°C, Natt 8°C
Okt: Dag 12°C, Natt 3°C
Nov: Dag 4°C, Natt -3°C
Dec: Dag -1°C, Natt -7°C

Prisjämförelse

Räkna med ca 35% högre levnadskostnad jämfört med Stockholm.

Visste du detta om Ischgl?

Ischgl blev en skidort på 1960-talet och har sedan dess blivit en populär destination för skidåkare. Orten Ischgl har en lång tradition av att hålla stora evenemang och konserter, som till exempel den årliga ”Top of the Mountain” konserten på påskhelgen. En annan känd skidtävling som genomförs här är ”Ischgl Ironbike”, en cykeltävling som går genom alperna.

Fem tips om Ischgl

Silvretta Arena: Detta skidområde har över 230 km pist och erbjuder fantastisk skidåkning och snowboarding för alla nivåer.

Après-ski: Ischgl är känt för sin livliga après-ski-scen, med många barer och klubbar längs backarna och i byn. Här finns toppen-afterski! Se till att få med dina kompisar och boka era skidresor till Ischgl

Konserter och evenemang: Här arrangerar årligen stora konserter och evenemang, med internationella artister och ett spektakulärt fyrverkeri vid säsongens slut.

Idrottscentret i Ischgl: Upplev en mängd olika sportaktiviteter, såsom tennis, squash och klättring.

Wellness och spa: Koppla av och njut av värmebad och massage på något av Ischgls många spa och wellness-anläggningar.

Pistkarta över Ischgl

Pistkarta att ta med till Österrike när ni bokar skidresor till Ischgl